İletişim Hattı +90 388 233 55 01
Başkanın Özgeçmişi

Şevket Katırcıoğlu, 1962 tarihinde Niğde'de doğdu.

İlk ve orta tahsilini Niğde’de, lise öğrenimini ise İstanbul Kabataş Erkek Lisesi’nde okudu. 1984 yılında Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

Katırcıoğlu, ticari ve sınai hayatının yanında çeşitli meslek örgütleri ve kuruluşlar başta olmak üzere çeşitli üst düzey yönetim görevlerinde bulundu. 1995 yılından beri Niğcam Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyor.

Önceki dönemlerde Niğde Üniversitesi Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkanlığı (1986-2007), Niğde Üniversitesi Vakfı Kurucu Üyeliği, Niğde Üniversitesi Vakfı Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığı, Niğde Sanayici ve İşadamları Derneği (NİSİAD) Yönetim Kurulu Başkanlığı (2004-2006), Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı, Yönetim Kurulu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı gibi çok çeşitli görevleri yürüttü. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllü çalışmalara katıldı; çeşitli ticari ve sınai projelerin yürütülmesinde ve yönetilmesinde görev aldı. Aynı zamanda Niğde Makine Mühendisleri Odası üyesidir.

Katırcıoğlu, 2003 yılından Haziran 2013’e kadar Niğde Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini yürüttü.

Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı olan Katırcıoğlu, evli ve iki çocuk babasıdır.

Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç