İletişim Hattı +90 388 233 55 01
Tüm Haberler

Niğde Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Muhteşem Mezuniyet Töreni

  • 13.06.2023
  • nigdetso

Niğde Ticaret ve Sanayi Odası ve Niğde Ticaret Borsası proje okulu olan Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi muhteşem bir mezuniyet töreni düzenledi. Gurur ve mutluluğun aynı anda yaşandığı törende 196 öğrenci geleceğe kep attı.

Nitelikli ara eleman eğitiminde ve yükseköğretime yerleştirmede Niğde’de örnek gösterilen okullar arasında yer alan Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 2022- 2023 yılı mezunları yeni yaşamına uğurlandı.

Okul bahçesinde düzenlenen törene Niğde Valisi Mustafa Koç, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, İl Genel Meclis Başkanı Nusret Teksin, İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, İl Jandarma Komutanı Nihat Özkök,  Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu, Niğde Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Uyanık, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Serdar Ecemiş, Niğde Ticaret Borsası Meclis Başkanı Haluk Çakmak, NESOB Başkanı Alim Yeşil, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Kurum müdürleri, okul yöneticileri, öğretmenleri ve öğrenci velileri davetliler arasında yer aldı.

 

NİĞDE PROTOKOLÜ MEZUN ÖĞRENCİLERİ TEBRİK EDEREK BAŞARILAR DİLEDİ

Niğde Valisi Mustafa Koç, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu ve Okul Müdürü Kadir Çevik öğrencilere yönelik konuşma gerçekleştirerek öğrencilerin mezuniyetlerini kutladılar.

 

OKUL BİRİNCİSİ AYNUR ŞAHİN DUYGULANDIRDI

Akabinde derece alan öğrenciler kürsüye davet edilerek ödüllendirildiler. Okul Birincisi Aynur Şahin, konuşmasıyla hem öğretmenlerini hem arkadaşlarını duygulandırdı ve yaş kütüğüne mezuniyet plaketi çaktı.

 Konuşmaların ardından, gururlu ve mutlu bir şekilde kürsüye çıkan öğrenciler, mezuniyet belgelerini alıp keplerini atarak geleceğe önemli bir adım attı.

ÖĞRENCİLER KONSER EŞLİĞİNDE MEZUNİYETİ KUTLADI

Programın devamında muhteşem konser eşliğinde öğrencilerin eğlenmesi görülmeye değerdi.

  • Niğde Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Muhteşem Mezuniyet Töreni

Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç