İletişim Hattı +90 388 233 55 01
Tüm Haberler

SİBER GÜVENLİK FARKINDALIK EĞİTİMİ

  • 21.06.2022
  • nigdetso
Değerli Sanayicilerimiz,

Siber güvenlik alanında yapılan çalışmalarda 2023 Sanayi ve Teknoloji Stratejisi’nde yer alan “Siber güvenlik risk farkındalığının artırılması, dijital ortamlarda kişisel ve kurumsal verilerin bu farkındalıkla paylaşılması için kamuda ve özel sektörde eğitimler verilmesi” hedefi ile Ulusal Siber Güvenlik Stratejisi ve Eylem Planı (2020-2023)’nda ulusal kapasitesinin geliştirilmesi kapsamında yer alan “Kamu kurumları ve özel sektörde faaliyet gösteren tüzel kişilerde siber güvenlik farkındalığının artırılması” eylemi bütüncül bir yaklaşımla ele alınmasından bahisle; Türkiye Bilişim Derneği ile koordinasyon içerisinde, OSB yönetimleri ile OSB firmalarının yönetici ve çalışanlarının siber güvenlik alanında temel seviyede bilgilendirilmesi amacıyla hazırlanan “Siber Güvenlik Farkındalık eğitim programı” uygulanmaya başlanmıştır.

Söz konusu eğitim 23.06.2022 Perşembe günü 14:00 – 17:00 saatleri arasında Niğde OSB Konferans Salonu’nda Abdullah Gül Üniversitesi Genel Sekreteri Osman YILDIRIM tarafından verilecektir.

Eğitim içeriği aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Siber Güvenlik Farkındalık Eğitimine İlişkin Açıklamalar :

Eğitim süresi 14:00 – 17:00 (3 saat)
Eğitim ücreti OSB tarafından karşılanacak.
Eğitime katılanlardan ücret talep edilmeyecek.
Eğitimler sınıf içi (fiziksel) olarak yapılacak.
Eğitim materyalleri eğitici tarafından dağıtılacak.
Eğitim sonunda katılımcılara yönelik anket uygulaması yapılacak.
Eğitim sonunda katılımcılara eğitime katılım sertifikası verilecek.

Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç